لبخند سلامت

لبخند سلامت

به روز ترین مطالب پزشکی و روش های نوین تشخیص انواع بیماری
لبخند سلامت

لبخند سلامت

به روز ترین مطالب پزشکی و روش های نوین تشخیص انواع بیماری

غذاهای پرفیبری که باید بخورید!

عکس فیبر غذایی

یک فنجان لوبیا چشم بلبلی می تواند حدود یک سوم، اگر نه بیشتر، فیبر مورد نیاز روزانه شما را تامین کند. سایر غذاهای پر فیبر که باید امتحان کنید عبارتند از انواع توت ها، سبزیجات چلیپایی، جو دوسر، دانه های چیا و شکلات تلخ.

فیبر فوق العاده مهم است.

معده شما را هضم نشده رها می کند و به روده بزرگ می رسد، جایی که باکتری های دوستانه روده را تغذیه می کند که منجر به فواید سلامتی مختلفی می شود.

انواع خاصی از فیبر همچنین ممکن است باعث کاهش وزن، کاهش سطح قند خون و مبارزه با یبوست شود.

آکادمی تغذیه و رژیم غذایی توصیه می کند به ازای هر 1000 کالری که روزانه مصرف می کنید، حدود 14 گرم فیبر مصرف کنید. این به معنای تقریباً 24 گرم فیبر برای زنان و 38 گرم برای مردان است.

متأسفانه، تخمین زده می شود که 95 درصد از بزرگسالان و کودکان آمریکایی میزان فیبر توصیه شده روزانه را برآورده نمی کنند. در آمریکا، متوسط دریافت فیبر روزانه 16.2 گرم تخمین زده می شود (منبع مورد اعتماد).

خوشبختانه، افزایش مصرف فیبر نسبتا آسان است - به سادگی غذاهای دارای فیبر بالا را در رژیم غذایی خود ادغام کنید.

فیبر چیست؟

فیبر یک اصطلاح عمومی است که برای هر نوع کربوهیدراتی که بدن شما قادر به هضم آن نیست به کار می رود. این واقعیت که بدن شما از فیبر برای سوخت استفاده نمی کند، ارزش آن را برای سلامت کلی شما کم نمی کند.

فیبر غذایی می تواند مزایای زیر را هنگام مصرف داشته باشد:

  • کاهش کلسترول. وجود فیبر در دستگاه گوارش می تواند به کاهش جذب کلسترول در بدن کمک کند. این امر به ویژه در صورت مصرف استاتین ها که داروهایی برای کاهش کلسترول هستند و از مکمل های فیبر مانند فیبر پسیلیوم استفاده می کنید صادق است.

  • ترویج وزن سالم. غذاهای پر فیبر مانند میوه ها و سبزیجات معمولا کالری کمتری دارند. همچنین، وجود فیبر می تواند هضم را در معده کند کند و به شما کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

  • افزایش حجم به دستگاه گوارش. کسانی که با یبوست یا دستگاه گوارش به طور کلی تنبل دست و پنجه نرم می کنند ممکن است بخواهند فیبر را به رژیم غذایی خود اضافه کنند. فیبر به طور طبیعی حجم زیادی به دستگاه گوارش اضافه می کند، زیرا بدن شما آن را هضم نمی کند. این باعث تحریک روده می شود.

  • https://energy-plus.niloblog.com/

علت خونریزی بدون درد از مقعد چیست؟

خونریزی مقعدی چیست؟

خونریزی مقعدی به عارضه ای گفته می شود که فرد پس از اجابت مزاج یا در حالت طبیعی بر روی مدفوع یا روی دستمال خون ببیند. این عارضه گاهی همراه با درد بوده و گاهی نیز حتی بدون درد اتفاق می افتد. نکته حائز اهمیت این است که این امر غیر طبیعی بوده و نیاز به بررسی و معاینه دارد؛ چرا که ممکن است فرد به بیماری خاصی مبتلا بوده و از آن مطلع نباشد. از این رو خونریزی مقعدی، علائم و نشان دهنده وجود بیماری در ناحیه نشیمنگاهی یا دستگاه گوارش است.

علائم خونریزی شدید مقعدی

خونریزی مقعدی می تواند علاوه بر خون، علائم دیگری نیز داشته باشد. برای مثال میزان و شدت، غلظت، رنگ آن و حتی علائم دیگر نیز وجود بیماری را هشدار میدهند که آنها را بررسی خواهیم نمود.

  • خروج خون روشن یا تیره همراه با ترشح مقعدی
  • مدفوع تیره رنگ یا همان ملنا
  • احساس ضعف
  • احساس سرگیجه
  • درد شکم
  • کاهش وزن
  • دل پیچه
  • استفراغ خونی
  • قش
  • ضربان قلب بالا
  • گرفتگی مقعد

علت خونریزی مقعدی چیست؟

خونریزی مقعدی دارای علت های متعددی بوده که ممکن است در اثر وجود بیماری دیگری نشات بگیرد. البته گاهی برخورد جسم تیز مانند ناخن نیز مانند ایجاد زخم بر روی ناحیه مقعد شده و آن را دچار زخم می کند.
اما برای بررسی دقیق تر و شناخت عوامل موثر برخی از بیماریهایی که سبب خونریزی مقعدی می شوند را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.

انواع خونریزی مقعدی

خونریزی مقعدی دارای انواع خاصی بوده که هرکدام نیز ممکن است نشان دهنده بیماری یا مشکل خاصی هستند. برای مثال:

  • روشن: این نوع از این عارضه که شایع ترین نوع آن است، نشان می دهد که خون تازه بوده و مربوط به مشکل یا بیماری در انتهای رکتوم یا حتی دهانه مقعد می باشد. خون روشن معمولا نشانه ای از وجود بیماری هایی چون بواسیر یا شقاق می باشد.
  • تیره: اگر خون دارای رنگ تیره و شدت بیشتری است نشان دهنده خونریزی قسمت ابتدایی روده است و نشان دهنده بیماری های التهابی روده چون کولون، کولیت یا حتی تومور روده باشد.
  • همراه با مدفوع: اگر خون خارج شده با مدفوع مخلوط شده باشد، نشان دهنده بیماری چون زخم معده یا زخم روده کوچک است. در این هنگام مدفوع به صورت قیر بوده و رنگ تیره دارد. همچنین در مواقع مواجه با این نوع خونریزی مراجعه به پزشک یک امر ضروری بوده و نیاز به درمان فوری دارد.
  • برای درمان خونریزی مقعدی به چه پزشکی مراجعه کنیم؟

    برای معاینه و درمان خونریزی مقعدی می توانید به پزشک عمومی یا متخصص گوارش مراجعه کنید. پزشک با بررسی علائم، معاینه فیزیکی، آزمایش کولونوسکوپی و… به نوع و ریشه بیماری پی برده و درمان را آغاز می کند. معمولا این عارضه ناشی از بیماری های قسمت انتهایی راست روده یعنی بیماری های مقعدی و نشیمنگاهی نشات گرفته و با لیزر قابل درمان خواهند بود.

    چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟

    هنگامی که علائمی چون خونریزی های پیاپی را بر روی مدفوع یا دستمال مشاهده کردید، سریعا به پزشک متخصص مراجعه نمایید. چرا که ممکن است این عارضه ناشی از بیماری هایی چون بواسیر، شقاق و… باشد و به درمان های جدی و تخصصی تر چون لیزر نیاز داشته باشد.

    بهترین درمان خونریزی مقعد چیست؟

    خونریزی مقعدی هنگامی که به دلیل بیماری نشیمنگاهی شناخته شود، نیاز به بررسی و معاینه پزشک متخصص دارد. برای  درمان بواسیر و شقاق می توانید با به کارگیری شیوه های نوین مانند لیزر بیماری خود را در یک روز درمان نمایید.
    همچنین اگر بیماری ناشی از دیگر بیماری ها باشد پزشک با تجویز دارو یا پماد های مربوطه نسبت به درمان اقدام می کند.

هزینه درمان شقاق با لیزر بیشتر است یا جراحی؟

هزینه درمان شقاق

شقاق یک بیماری شایع ناحیه مقعد بوده که از به وجود آمدن زخم یا چاک خوردگی بر روی دهانه مقعد، پدید می آید و علائمی چون سوزش، خارش و خونریزی فراوان دارد.
شقاق اگر در مراحل اولیه باشد، درمان با دارو امکان پذیر بوده و به راحتی و کمترین هزینه می توان آن را برطرف نمود. اما در صورتی که شقاق حاد شده باشد، عمل جراحی لیزر و عمل جراحی به روش سنتی دو روش درمانی این بیماری هستند که پزشکان از آن برای درمان شقاق حاد بهره می گیرند. بنابراین نوع و شدت بیماری تعیین کننده هزینه لیزر شقاق یا ئدیگر شیوه های درمانی است.

تعیین هزینه درمان شقاق مقعدی به چه چیزی بستگی دارد؟

به طور کلی هزینه درمان شقاق با لیزر توسط پارامتر هایی خاصی چون میزان حاد بودن آن، قابل درمان بودن با دارو یا انجام لیزر متفاوت است. هنگامی که بیماری در مراحل اولیه باشد و برای درمان به انجام عمل جراحی لیزر نیاز نداشته باشد، تنها هزینه استفاده از دارو های مصرفی در نظر گرفته می شود. اما گاهی اوقات بیماری به قدری حاد و پیشرفته است که درمان با شیوه های دارویی بی فایده است و امکان پذیر نیست. در این هنگام در مرحله بعد درمان، هزینه انجام عمل جراحی لیزر نیز بر آن افزوده خواهد شد.

هزینه درمان شقاق با لیزر چقدر است؟

به طور کلی هزینه درمان شقاق با لیزر نسبت به دیگر شیوه های درمانی کمتر می باشد. چرا که از متقبل شدن هزینه هایی چون هزینه بیمارستان جلوگیری می کند اما بررسی دقیق هزینه که تعرفه ثابتی داشته باشد، امکان پذیر نیست و نیازمند معاینه پزشک متخصص شقاق است. به طور کلی این هزینه نسبت به شدت حاد یا مزمن بودن بیماری متغیر است؛ بنابراین نمی توان برای آن نرخ معینی تعیین نمود.

شرایط استفاده از بیمه برای انجام لیزر شقاق

از آنجایی که لیزر شقاق یک عمل جراحی سرپایی و آسان به حساب می آید معمولا بیمه ها هزینه آن را پرداخت نمی کنند. البته در برخی موارد که کلینیک درمانی با بیمه قرارداد داشته باشد بخش از هزینه درمان شقاق با لیزر را تقبل می کند.
استفاده از بیمه به گونه ای است که پس از بررسی اجمالی هزینه های بیمه و ارائه مدارک مربوطه شما به یکی از مراکز بیمه مراجعه کرده و قسمتی از هزینه ی درمان را از بیمه دریافت خواهید کرد.

چرا هزینه کلینیک نشیمنگاه از بیمارستان کمتر است؟

هزینه های درمان شقاق در کلینیک بسیار کمتر از بیمارستان است چرا که در کلینیک شما هیچ گونه هزینه نسبت به اتاق عمل و هزینه دکتر بیهوشی یا بستری شدن نمی پردازید.
هنگامی که شما به بیمارستان مراجعه میکنید، هزینه های متفاوتی اعم از پزشک، اتاق ، تخت و … باید متقبل شوید. در صورتیکه در کلینیک نه تنها شما بستری نمی شوید، بلکه انجام عمل شما سرپایی بوده و تنها در یک ساعت تحت بی حسی انجام می شود همچنین شما نیاز به پزشک بیهوشی و اتاق عمل ندارید.https://clinicjarahi.ir/cost-laser-fissure/
شما می توانید با مراجعه حضوری یا برقراری ارتباط به صورت تلفنی با کلینیک نشیمنگاه، هرگونه سوال اعم از قرارداد با بیمه ها و هزینه های تقریبی جراحی را جویا شوید.